Ask your own question, for FREE!
Mathematics 29 Online
OpenStudy (anonymous):

what is 120ft/day= in/min

OpenStudy (anonymous):

1 inch/minute

OpenStudy (a_clan):

120/(24*60) ft/min

OpenStudy (anonymous):

120 feet = 120*12 inches = 1440 inches 1 day = 24*60 minutes = 1440 minutes 1440 inches/ 1440 minutes = 1 inch/minute

Can't find your answer? Make a FREE account and ask your own questions, OR help others and earn volunteer hours!

Join our real-time social learning platform and learn together with your friends!
Latest Questions
L8RVAL: Can anyone solve this problem for me? x + 142 = 16x + 7
13 hours ago 20 Replies 3 Medals
Sprite868: how to change profile pic PLZ HELP!!!!!!
9 hours ago 15 Replies 1 Medal
Sprite868: what is the biggest color that exists?
14 hours ago 7 Replies 1 Medal
DeadlyDiablo: Story Time!! Again, what y'all think?
13 hours ago 2 Replies 1 Medal
DeadlyDiablo: Story Time!!!! What y'all think?
15 hours ago 18 Replies 5 Medals
balencichronicals: https://www.secretmsg.link/secret/6647b7c9a865c/ dont be weird .
17 hours ago 0 Replies 0 Medals
Ash2746: How to deal with a friend who is pregnant?
16 hours ago 27 Replies 3 Medals
Can't find your answer? Make a FREE account and ask your own questions, OR help others and earn volunteer hours!

Join our real-time social learning platform and learn together with your friends!